Wangian Raja Sehari - De'Xandra- ambientador dexandra baru raya ,Wedding scent akan dipilih dari perfume baru yang mereka tak pernah pakai sebelum ini, dan lebih cenderung kepada bau klasik floral. Namun, wangian yang dipilih tetap mempunyai ciri si pemakai tu sendiri. Contohnya, wangian Olivia De’Xandra melambangkan kesempurnaan cinta wanita. Dengan bau wangi bunga melur disulam melati dan lili, ia sesuai ...De'xandra Entire Malaysia, Aparment sri angkasa, Sabah (2020)Kitty Beauty Centre F-1-15, 1st Floor, Block F, Plaza Tg Aru, Kota Kinabalu



Dexandra Perfumes Wangian Mewah,Harga Murah, Seberang ...

Dexandra Perfumes Wangian Mewah,Harga Murah; Selling original rejected perfumes over 800 types (2) Operating as usual. 13/12/2018 🔥 THE VACAYSCENT SALE IS ON 🔥 ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

DeXandra Murah! Mai Mai Promosi Raya 2017! - Mama Kembar Tiga

Jun 03, 2017·Bulan April hari tu hadiah utamanya ialah IPhone Red, bulan Mei baru ni plak hadiahnya Samsung Galaxy S8. Tapi sempena nak Raya ni laaaagi best sebab ada 5 hadiah utama untuk dimenangi tau! Hadiah cabutan bertuah DeXandra bermula 1 Jun sehingga 30 Julai ni… – Iphone 7 Red 📱 – Samsung S8 📱 – Iphone 7 📱 – Huawei P10 📱

Contactar al proveedor  WhatsApp

Dexandra Tihani Perfumes, markas briged tengah PGA, Cheras ...

Dexandra perfume 35ml ada pilih je nak women or men , body odourless 60ml ada , dexandra perfume 3ml ada haaaaaaa senang cite dahla wangi segar bugar pulak tuh😍 mai nk habaq sikit , beli perfume berbotol2 contoh 4botol bukan smpai ribu riban pong baru …

Contactar al proveedor  WhatsApp

Promosi Raya DeXandra #UNEED4RAYA

Promosi Raya DeXandra #UNEED4RAYA. Belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan selamat menjalani ibadat puasa kepada semua kaum muslimin dan muslimat. Sempena bulan Ramadan ini, sekali lagi DeXandra membuat promosi #uneed4raya 3 botol perfume dengan harga RM169.

Contactar al proveedor  WhatsApp

Dexandra Perfume Bandar Sunway, pjs 8, Petaling Jaya (2021)

dexandra perfume (stand out) ada 35 wangian (mesra solat) tahan lama lebih 8 jam harga mampu milik dexandra air freshener ada 12 jenis tahan 30 - 45 hari ig: dexandraperfume_bandarsunway facebook: aman zaleha zaleha baharuddin

Contactar al proveedor  WhatsApp

Lima Personaliti yang WAJIB Memakai Wangian TWIST and ...

May 02, 2019·De’Xandra sudah lama dikenali sebagai brand utama wangian di Malaysia. Sebut wangian, teringat De’Xandra. Terkenal dengan lebih 35++ jenis wangian inspirasi antarabangsa termasuklah wangian Limited Edition seperti wangian DX dan wangian Hari Raya. Kini, De’Xandra mengorak selangkah lagi ke hadapan dengan melancarkan lima wangian portable “twist and spray”.

Contactar al proveedor  WhatsApp

NSE mall Online, D-G15, pju 3, jln tropicana selatan ...

jom lah grab ghaisss, sebelum promosi tamat. bkn senang tau dexandra nk bagi harga berbaloi ni [ PROMOSI RAYA ] - NAK TAK DAPATKAN WANGIAN DE'XANDRA DGN HARGA PROMOSI YG AKAN 'MEM-VIBRATEKN' BIJI MATA + PERUT UOLSS YG TGAH LAPAR TU ?. Puasa baru berapa hari tapi dah cerita tntg RAYA . Ish3x tak patut betul . Tapi yg nie uolss WAJIB TAHU !

Contactar al proveedor  WhatsApp

Wangian Raja Sehari - De'Xandra

Wedding scent akan dipilih dari perfume baru yang mereka tak pernah pakai sebelum ini, dan lebih cenderung kepada bau klasik floral. Namun, wangian yang dipilih tetap mempunyai ciri si pemakai tu sendiri. Contohnya, wangian Olivia De’Xandra melambangkan kesempurnaan cinta wanita. Dengan bau wangi bunga melur disulam melati dan lili, ia sesuai ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

HH Collections, Taiping, George Town (2021)

Update DeXandra Perfume : For Her-----Petite Cherie - 5 Midnight Fantasy - 2 212 Vip Women - 4 Coco Mademoiselle-1 Chloe - 2 Dior Addict 2 - 3 Jadore - 4 Be delicious DKNY - 1 Fresh Blossom DKNY-2 Gucci Flora - 3 Ma Vie Hugo Boss - 3 Still JLo - 2 Katty Perry Purr - 1 Hypnose Lancome - 2 La Via Est Belle - 1 Miracle Lancome - 1 Midnight Rose ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Ct.K Perfume De'Xandra HOT, NO 26 JLN 21, TAMAN MELUR ...

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Ct.K Perfume De'Xandra HOT, Health ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Rosni De'xandra perfume, ROSNI MARKETING,SHOP LOT 2,CLUB ...

Keduanya adalah dari siri wangian klasik dexandra yang baru 😎 ... SALE RAYA DATANG LAGI !! 1 botol rm55 2 botol rm100 Semenanjung Malaysia 1 botol rm55 2 botol rm110 Sabah & Sarawak Tidak termasuk poslaju Pm or whatsapp 0169663387 . 12/05/2017 💜TIPS PERFUME TAHAN LAMA💜 ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

HH Collections, Taiping, George Town (2021)

Update DeXandra Perfume : For Her-----Petite Cherie - 5 Midnight Fantasy - 2 212 Vip Women - 4 Coco Mademoiselle-1 Chloe - 2 Dior Addict 2 - 3 Jadore - 4 Be delicious DKNY - 1 Fresh Blossom DKNY-2 Gucci Flora - 3 Ma Vie Hugo Boss - 3 Still JLo - 2 Katty Perry Purr - 1 Hypnose Lancome - 2 La Via Est Belle - 1 Miracle Lancome - 1 Midnight Rose ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

PROMOSI DEXANDRA PERFUME - DR.NURULHUDA

Dexandra skrg sgt2 hot n viral betul kat media sosial… dijamin TAHAN LEBIH LAMA & BOLEH BAWA SOLAT. Lagi2 time raya ni perfumes ni boleh di BAWA TRAVEL 35ml shaja. Pasti ramai keluarga perasan kehadiran tuan/puan dengan WANGIAN dexandra.

Contactar al proveedor  WhatsApp

DeXandra Murah! Mai Mai Promosi Raya 2017! - Mama Kembar …

Jun 03, 2017·Bulan April hari tu hadiah utamanya ialah IPhone Red, bulan Mei baru ni plak hadiahnya Samsung Galaxy S8. Tapi sempena nak Raya ni laaaagi best sebab ada 5 hadiah utama untuk dimenangi tau! Hadiah cabutan bertuah DeXandra bermula 1 Jun sehingga 30 Julai ni… – Iphone 7 Red 📱 – Samsung S8 📱 – Iphone 7 📱 – Huawei P10 📱

Contactar al proveedor  WhatsApp

Budaya Sambutan Ramadhan - De'Xandra

May 23, 2019·De'Xandra HQ No 13 & 13A, Jalan P4/8B, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor Hotline : +603-8726 0399 Email : [email protected]

Contactar al proveedor  WhatsApp

DS Collection, Besut, Jerteh (2021)

DEXANDRA PERFUME , HARGA BIASA RM65 , NOW PROMOSI RM45 BAGI BRAND BERIKUT 👇🏻👇🏻 ... Puasa baru berapa hari tapi dah cerita tntg RAYA . Ish3x tak patut betul . Tapi yg nie uolss WAJIB TAHU ! 28/05/2017 . Timeline Photos . 28/05/2017 www.wasap.my. SALAM 2 RAMADHAN 😃 ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

De'Xandra Pofume, Ukay Perdana,, Ampang (2020)

So why not bagi perfume DeXandra sebagai hadiah penghargaan raya kali ni. Selalu belikan baju raya, kasut raya. Ni bagi pepium barulah rare raya macam DeXandra 😍😍😍. Nak pakai pon tak rasa sayang, tahan 3 4 bulan. Kalau habis pon botol leh simpan wat kenang-kenangan. Nak wat frame pon takpe dehhh. . Ape lagi. Moh PM lelaju kalau ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Dexandra Hawani, Kempas, Johor Bahru (2020)

Woww siapa tahun lepas terlepas nak grab set raya dari Dexandra?? Alah set perfume Adam dan Hawa tu.. Haaa sekarang korang boleh grab dengan harga promosi lagi. RM 90 utk set siap kotak cantik tu. Siapa tak nak kan!? 🏻 29/04/2020 . Hai korang! Bermula hari ini sehingga 31 Mei, De'Xandra menawarkan pakej promosi raya khas untuk semua peminat ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Puteri De'xandra JB, Johor Bahru, Johor Bahru (2020)

Semua produk Dexandra tengah murah-murah sekarang. Perfume EDP 35ml Perfume Twist & Spray Refill Twist & Spray Air Freshener Body Odourless Lotion Tak tau la bila ada lagi SALE giler-giler macam ni lagi. (T&C) Sale tamat sehingga 14 April 2020 sahaja. Untuk maklumat lanjut, Whatsapp Hotline Butik Dexandra

Contactar al proveedor  WhatsApp

Dexandra Sabah, putatan, Putatan (2020) - Gleauty

kini butik dexandra putatan dibuka semula untuk jualan hari raya. Promosi 2 botol RM100.00 masih berlangsung hingga 31/5/2020 sahaja. Dapatkan cepat di butik dexandra Putatan dan …

Contactar al proveedor  WhatsApp

Minyak Wangi Paling Popular Masa Kini - De'Xandra

Jun 20, 2016·Dan baru-baru ini, suami pula menggunakan De'Xandra Mont Blanc- Starwalker. Bauan yang memang garang untuk lelaki, kekal lama walaupun suami ke pejabat dengan menunggang motor, sampai office balik rumah masih kekal berbau. ... Mulai 20 - 29 hb JUN 2016, setiap belian 2 botol dapat PERCUMA sampul raya. Dan juga Diskaun ... A pun suka dexandra ...

Contactar al proveedor  WhatsApp

Soalan Sensitif Di Hari Raya - De'Xandra

May 23, 2019·De'Xandra HQ No 13 & 13A, Jalan P4/8B, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor Hotline : +603-8726 0399 Email : [email protected]

Contactar al proveedor  WhatsApp

DeXandra Malaysia, kg pandan, Kuala Lumpur (2021)

⭐️ Pati Dexandra EDP, sbb tu thn lama, ngalahkan ori sbb ori yg mampu milik EDT hehe.. ⭐️ Pati Dexandra plant based juga sesuai bg yg allergic bila minyak wangi terkena kulit.. Ok so mmg kena ada Dexandra kan sorang satu, juga utk mama, abah, abg long ngn kak cik dan k ngah😊😊. PM ATAU WASSAP : 0192410045 PM ATAU WASSAP : 0192410045.

Contactar al proveedor  WhatsApp

dexandraonline2u perfumes

Nama Baru Dan Nama Lama Wangian DeXandra Alhamdulillah awal tahun 2018 adalah tahun revolusi bagi DeXandra menguatkan lagi jenamanya dengan design packaging dan haruman yang lebih menawan dan pastinya akan lebih melekat dihati pencinta minyak wangi.

Contactar al proveedor  WhatsApp